THE TRAMPOLINE és una plataforma web adreçada a impulsar projectes professionals (culturals, artístics, tecnològics…) a través del treball col·laboratiu.

L’objectiu de The Trampoline és promoure i facilitar el contacte entre professionals de diverses disciplines amb perfils complementaris per tal que puguin constituir equips de treball al màxim d’autosuficients i capaços de dur a terme projectes concrets. La nostra plataforma facilitarà a aquests professionals amb un projecte clar i definit l’oportunitat d’establir associacions col·laboratives, en règim de partenariat, amb professionals complementaris per tal de dur-los a terme. L’objectiu de la plataforma The Trampoline és impulsar projectes en la seva fase inicial, mentre es constitueix el grup de professionals necessari per a dur-lo a terme.

No es basa en relacions econòmiques, ningú paga a ningú, sinó que cadascú aporta el seu treball. La nostra plataforma és, per tant, un punt de trobada de professionals amb inquietuds o interessos comuns, i no tant un espai per a la cerca de proveïdors i de clients, ni un portal per trobar feina.

La plataforma se situa entre les entitats que treballen per al bé comú. Es fomenten la creativitat, la col·laboració, el treball en xarxa, l’intercanvi d’informació i coneixements, la corresponsabilitat i la transparència en els acords que es puguin establir entre els seus membres.

Actualment estem buscant el finançament per a la producció de la plataforma. Si estàs interessat a rebre informació de l’evolució de la plataforma, registra’t al lloc web de THE TRAMPOLINE.

The Trampoline és un projecte de JOTASAKI i Cookingirona.