La Trailwalker és un esdeveniment esportiu solidari impulsat per la ONG Intermón Oxfam que té com a objectiu la recaptació de donatius per una finalitat concreta: facilitar l’accés a l’aigua potable en diferents països del tercer món. En aquest sentit, el recorregut de 100 km proposat per la Trailwalker vol, precisament, simbolitzar i sensibilitzar sobre les llargues distàncies que s’han de recórrer en molts països per a abastir-se d’aigua.

La Trailwalker es realitza  a diversos països del món. A Catalunya, el recorregut de 100 km transcorre per l’antiga ruta del tren, coneguda popularment com “la ruta del carrilet”, començant des d’Olot i arribant a la localitat costera de Sant Feliu de Guíxols, en menys de 32 hores.

Des de CookinGirona hem decidit participar en la propera edició 2017 de la Trailwalker amb l’equip CookingSuma, ja que des de la cooperativa es creu fermament amb valors com la solidaritat, la participació i el treball en equip que emanen d’una iniciativa com aquesta. Si voleu col·laborar amb nosaltres, feu la vostra donació a:  http://trailwalker.oxfamintermon.org/ca/equipos/ficha/BCN2017/G187/cookingsuma

Gràcies per ajudar-nos a sumar!

Aina, Berta, Cristina i Íngrid · Equip CookingSuma